Menu

WHITE AND DARK GREY SQUARES POOLS AT THE COMMUNITY CENTER OF MARCINELLE

The pool of the historical Community Center of Marcinelle, Belgium, reopens its doors to the public after a renovation. Prior to the renovation the pool had been closed for almost three years. The original center, which opened in the 1976, was obsolete and in need of refurbishment.
For the repairs, particular attention was paid to the structure’s architecture and the project was designed to enhance the functional aspect as well as the appearance. It is the aesthetic of the center that makes it a real jewel. The Myrtha pools and the decking around them feature a chessboard design, creating an unmatched visual effect.
Myrtha Pools refurbished all the pools inside the center thanks to its patented RenovAction Technology. The specific pools are a 50m swimming pool, a free-form leisure pool and a diving pool as well as a new tank for the slide arrivals.
The four Myrtha pools have utilized white panels combined with a floor membrane of special PVC which features white and dark grey squares, the symbolic colors of the Charleroi district.

Request information